February 11, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjese në aktivitetin e organizuar nga Bashkia Tiranë me rastin e 100 vjetorit të shpalljes së Tiranës Kryeqytet.

Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari mori pjese në aktivitetin e organizuar nga Bashkia Tiranë me rastin e 100 vjetorit të shpalljes së Tiranës Kryeqytet. Në […]
February 7, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhje me drejtorët e Zyrave Vendore Arsimore të Qarkut Tiranë.

Më datë 07.02.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi mbledhje me drejtorët e Zyrave Vendore Arsimore të Qarkut Tiranë ku ishin të pranishëm drejtoresha e […]
February 6, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Bashkia e Tiranë për nder të Kongresit të Lushnjes dhe 100 vjetorit të Tiranës Kryeqytet.

Sot, më datë 06.02.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Bashkia e Tiranë  për nder të Kongresit të Lushnjes […]
February 5, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në aktivitetin ceremonial të organizuar nga Bashkia e Tiranës për nder të Kongresit të Lushnjes dhe 100 vjetorit të Tiranës Kryeqytet.

Sot, më datë 05.02.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari mori pjesë në aktivitetin ceremonial të organizuar nga Bashkia e Tiranës  për nder të Kongresit të […]