March 5, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në mbledhjen e Këshillit Bashkiak Rrogozhinë

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari, mori pjesë në mbledhjen e Këshillit Bashkiak Rrogozhinë ku në bazë të ligjit u mor vendimi i rëndësishëm për caktimin […]
March 4, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takim me z.Rikard Luka, ekspert për Qarkun Tiranë i Projektit Bashki të Forta.

Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takim me z.Rikard Luka, ekspert për Qarkun Tiranë i Projektit Bashki të Forta. Bashki të Forta (BtF), është […]
March 4, 2020

Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloj një takim pranë ambienteve të Agjencisë Shtetërore të Kadastrës me drejtorët rajonal

Sot, më datë 04.03.2019 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloj një takim pranë ambienteve të Agjencisë Shtetërore të Kadastrës, me drejtorët rajonal, ku ishin të […]
March 3, 2020

U zhvillua takimi i Task-Forcës Vendore, për sensibilizimin në lidhje me parandalimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike.

Sot, më datë 03.03.2020 u zhvillua takimi i Task-Forcës Vendore, për sensibilizimin në lidhje me parandalimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike. […]