November 23, 2018

Si rrjedhojë e reshjeve të datës 22 nëntor 2018, pati rrëshqitje dherash në rrugën e Baldushkut në segmentin Vishaj-Mustafakoc

Si rrjedhojë e reshjeve të datë 22 nëntor 2018, pati rrëshqitje dherash në rrugën e Baldushkut në segmentin Vishaj-Mustafakoc. Duke qenë se kontrata për këtë rrugë […]
November 23, 2018

Në kuadër të aksionit “Ta Pastrojmë Shqipërinë në Një Ditë!”, të gjitha strukturat e pushtetit vendor, shkollat, shoqëria civile dhe vullnetarë u angazhuan maksimalisht në pastrimin e të gjitha hapësirave publike në komunitet

Në kuadër të aksionit “Ta Pastrojmë Shqipërinë në Një Ditë!”, të gjitha strukturat e pushtetit vendor, shkollat, shoqëria civile dhe vullnetarë u angazhuan maksimalisht në pastrimin […]
November 22, 2018

U zhvillua mbledhja e Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë

Më datë 22.11.2018 u zhvillua nën drejtimin e Prefektes, znj. Jahollari, mbledhja e Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë. U shqyrtuan 12 dosje për […]
November 22, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, inspektoi masat e marra për përballimin e situatave të emergjencave për vjeshtë dhe dimër 2018-2019

Sot më datë 22.11.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, inspektoi masat e marra për përballimin e situatave të emergjencave për vjeshtë, dimër 2018- 2019, me inxhinierët […]