February 7, 2022

4 Shkurt 1944 – 4 Shkurt 2022

    Sot Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro së bashku me Nënkryetarin e Bashkisë Tiranë z.Andi Seferi dhe Kryetarin e Këshillit të Qarkut Tiranë z.Aldrin […]
February 3, 2022

Takim pune me drejtuesit e Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave dhe drejtuesit e ASHK-ve dhe të Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave

  Në zbatim të Ligjit Nr.20/2020, Prefekti I Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro zhvilloi një takim pune me drejtuesit e Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave dhe […]
February 2, 2022

Takim i Komisionit të Mbrojtjes Civile të Qarkut Tiranë, mbi marrjen e masave parandaluse dhe mbrojtëse

  Takim i Komisionit të Mbrojtjes Civile të Qarkut Tiranë, mbi marrjen e masave parandaluese dhe mbrojtëse, për përballimin e situatave emergjente në periudhën Dimër – […]
February 2, 2022

Analiza vjetore e punës së Drejtorisë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Tiranë

  Prefekti i Qarkut Tirane, z. Afrim Qëndro mori pjesë në analizën vjetore të punës së Drejtorisë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Tiranë.Rezultatet e arritura për […]