May 5, 2018

5 Maj, përkujtohet dita e Dëshmorëve të Kombit

Sot 5 Maj, përkujtohet dita e Dëshmorëve të Kombit, të atyre njerëzve të cilët sakrifikuan jetën e tyre për Atdheun. Në homazhet që u mbajtën në […]
May 4, 2018

TAKIMI PËRMBYLLËS I AKSIONIT “PASTROJMË TOKËN QË DUAM

Nisur nga impenjimi maksimal i të gjithë aktorëve që ishin pjesë e aksionit të  zhvilluar nga data 16-22 Prill 2018 në kuadër të nismës “Pastrojmë Tokën […]
May 3, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Znj.Marisa Kacorri D.R e Punësimit Tiranë

Sot më datë 03.04.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Znj.Marisa Kacorri D.R e Punësimit Tiranë.U diskutua për problemet e punësimit dhe planet për zhvillim […]
May 2, 2018

Prefektja e Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari organizoj një takim me Sekretarin e Përgjithshëm të Ministrsë Arsimit, Rinisë dhe Sporteve Z. Koli Bele.

Në datë 02.05.2018 Prefektja e Qarkut Tiranë  Znj.Suzana Jahollari organizoj një takim me Sekretarin e Përgjithshëm të Ministrsë Arsimit, Rinisë dhe Sporteve Z. Koli Bele. Gjatë […]