September 13, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2018-2019, organizoi një takim konsultativ në lidhje me problematikat dhe marrjen e masave për mbarëvajtjen e procesit arsimor

Prefekti i Qarkut Tiranë, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2018-2019, organizoi një takim konsultativ në lidhje me problematikat dhe marrjen e masave […]
September 12, 2018

Takim në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë lidhur me proçesin e zbatimit të Vendimit të Këshillit të Ministrave nr.1108 , datë 30.12.2015

U zhvillua sot, datë 12.9.2018, në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë, takimi lidhur me proçesin e zbatimit të Vendimit të Këshillit të Ministrave nr.1108,  datë […]
September 10, 2018

Takim pune me Rektoren e Universitetit Shtetëror Durrës zj. Kseanela Stavorovski dhe Prefektin e Qarkut Durrës

Sot më datë 10.09.2018 u zhvillua takim pune me Rektoren e Universitetit Shtetëror Durrës zj. Kseanela Stavorovski dhe Prefektin e Qarkut Durrës në ambientet e Universitetit Aleksandër Moisiu dhe të Institucionit te […]
September 10, 2018

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi sot mbledhjen me përfaqësuesit e Bashkive nën juridiksionin e Qarkut Tiranë

Institucioni I Prefektit të Qarkut Tiranë si pjesë përbërëse e Grupit të Punës “Për monitorimin dhe mbështetjen e procesit të përfundimit të procedurave ligjore të kalimit […]