April 22, 2022

Plani Kombëtar i Pastrimit

      Institucioni i Prefektit Qarkut Tiranë dhe Bashkia Kamëz ishin pjesë e aksionit te pastrimit në një zonë përgjatë bregut të lumit në Paskuqan. […]
April 20, 2022

Takim me operatorët turistikë

        Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro së bashku me Ministren e Turizmit dhe Mjedisit, Znj. Mirela Kumbaro dhe kryebashkiakët e Durrësit e […]
April 20, 2022

Plani Kombëtar i Pastrimit

      Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro së bashku me Kryetarin z.Blerim Shera gjithashtu me stafin e Bashkisë Vore dhe administrata e prefekturës […]
April 15, 2022

Takimi mbi sigurinë, monitorimin, projektimin, investimin dhe pasaportën e çdo dige në Qarkun e Tiranës

    Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro zhvilloi takimin mbi sigurinë, monitorimin, projektimin, investimin dhe pasaportën e çdo dige në Qarkun e Tiranës.Takimi u […]