June 23, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim në ambientet e Bashkisë Tiranë me nënkryetarin z.Andi Seferi.

    Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim në ambientet e Bashkisë Tiranë me nënkryetarin z.Andi Seferi. Në këtë takim u diskutua për […]
June 23, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim z.Xhemal Cangu, Përgjegjës i Qendrës së Rekrutimit të Forcave të Armatosura si dhe Drejtorin e OSHEE Tiranë z.Klevis Jahja.

  Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim z.Xhemal Cangu, Përgjegjës i Qendrës së Rekrutimit të Forcave të Armatosura si dhe Drejtorin e OSHEE […]
June 23, 2020

Sot më datë 17.06.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim me Drejtorin e Agjencisë Rajonale të Mjedisit, Tiranë z. Flamur Kapllani

  Sot më datë 17.06.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim me Drejtorin e Agjencisë Rajonale të Mjedisit, Tiranë z. Flamur Kapllani. Në […]
June 23, 2020

Në datë 15.06.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë, Z. Jahollari zhvilloi mbledhjen e rradhës së grupit të monitorimit dhe kontrollit Taske Force për garantimin e zbatimit të protokolleve të sigurisë në subjektet e lejuara të ushtrojnë aktivitetin për periudhën e epidemisë së shkaktuar nga COVID-19

  Në datë 15.06.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë, Z. Jahollari zhvilloi mbledhjen e rradhës së  grupit të monitorimit dhe kontrollit  Taske Force për garantimin e zbatimit […]