July 19, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, monitoroi situatën emergjente në një pallat 8 katësh, në të cilin janë përmbytur 2 kate nëntokë

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, monitoroi situatën emergjente në një pallat 8 katësh, në të cilin janë përmbytur 2 kate nëntokë . Për zgjidhjen e […]
July 19, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin për projektin e rehabilitimit të Përroit të Limuthit

Sot më datë 19.07.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin për projektin e rehabilitimit të Përroit të Limuthit. Të pranishëm ishin Zëvendësministri I Ministrisë […]
July 18, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me Z. Jackues Merat dhe znj. Valbona Karakaci mbi prezantimin e projektit “Bashki të forta”

Më datë 18.07.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me Z. Jackues Merat dhe znj. Valbona Karakaci mbi prezantimin e projektit “Bashki të […]
July 18, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me kryetarin e shoqatës ALSAR, z. Medi Gurra

Më datë 18.07.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me kryetarin e shoqatës ALSAR, z. Medi Gurra. U diskutua për problemet e ndihmës së […]