April 25, 2018

Vazhdon aksioni kombetar pastrojme Shqiperine qe duam ne plazhin e Spillese.

Vazhdon aksioni kombetar pastrojme Shqiperine qe duam ne plazhin e Spillese. Me pjesmarrje te Bashkise Rrogozhine e nxenesit e shkollave te mesme. https://www.youtube.com/watch?v=JjrcI6Xd_8g
April 24, 2018

Aksioni “Pastrojmë Shqipërinë që Duam”

https://youtu.be/pSc72PqCKsE Për një Shqipëri më të pastër, më të shëndetshme dhe më turistike Qeveria Shqiptare inicioi aksionin “Pastrojmë Shqipërinë që Duam”.  Në kuadër të kësaj nisme, […]
April 18, 2018

Datë 18.04.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Z.Ardit Bido Drejtori i Përgjithshëm i Arkivave.

Sot më datë 18.04.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Z.Ardit Bido Drejtori i Përgjithshëm i Arkivave. U diskutua për mënyrën dhe hapat që duhen […]
April 18, 2018

Në kuadër të nismës “Pastrojmë Shqipërinë që Duam”, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë mbylli me sukses për dy ditë.

Në kuadër të nismës “Pastrojmë Shqipërinë që Duam”, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë  mbylli me sukses për dy ditë, aksionin e pastrimit në segmentin lumor […]