May 7, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë ishte pjesë e inspektimit të digave dhe rezervuareve në zonat e Mbrojtura të Malit me Gropa-Bizë-Martanesh

Sot, më datë 07.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, bashkë me përfaqësues të Komitetit të Digave, të Bashkisë Tiranë, të Inspektoriatit Kombëtar të Mbrojtjes […]
May 6, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë organizoi takimin e dytë të “Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore”

Sot, më datë 06.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari organizoi takimin e dytë të “Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore”. Të pranishëm […]
May 5, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në aktivitetin që u organizua nga Kryeministri, z.Edi Rama, për nder të dëshmorëve të rënë në luftën për lirinë e Atdheut

Sot më datë 05.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në aktivitetin që u organizua nga Kryeministri i RSh, z.Edi Rama, për nder […]
May 5, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremoninë e vendosjes së kurorave me lule e homazheve që u organizuan tek Varrezat e Dëshmorëve të Kombit

Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në ceremonine e vendosjes së kurorave me lule e homazheve që u organizuan tek Varrezat e Dëshmorëve […]