February 25, 2022

Përfaqësuesit e Shoqatës Shqiptare për Mbrojtjen nga Zjarri dhe Shpëtimin,dhuruan sot disa pajisje për trupën e shërbimit zjarrfikës në Vorë

      Përfaqësuesit e Shoqatës Shqiptare për Mbrojtjen nga Zjarri dhe Shpëtimin,dhuruan sot disa pajisje për trupën e shërbimit zjarrfikës në Vorë. Prefekti i Qarkut […]
February 25, 2022

Takim me strukturat vendore në Bashkinë Kamëz në vijim të fushatës sensibilizuese për parandalimin e kultivimit të kanabisit

      Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro zhvilloi një takimi me strukturat vendore në Bashkinë Kamëz në vijim të fushatës sensibilizuese për parandalimin […]
February 21, 2022

Takim sensibilizues për parandalimin e kultivimit të kanabisit

    Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro , në cilësinë e Kryetarit të Task Forcës vendore të Tiranës zhvilloi takimin e radhes sensibilizues për […]
February 21, 2022

Takim me përfaqësuesit e shoqatës së komunitetit malazez që jetojnë në Shqipëri

    Prefekti i Tiranës, z. Afrim Qëndro prit sot në një takim përfaqësuesit e shoqatës së komunitetit malazez që jetojnë në Shqipëri. Gjatë takimit u […]