February 3, 2022

Takim pune me drejtuesit e Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave dhe drejtuesit e ASHK-ve dhe të Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave

  Në zbatim të Ligjit Nr.20/2020, Prefekti I Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro zhvilloi një takim pune me drejtuesit e Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave dhe […]
February 2, 2022

Takim i Komisionit të Mbrojtjes Civile të Qarkut Tiranë, mbi marrjen e masave parandaluse dhe mbrojtëse

  Takim i Komisionit të Mbrojtjes Civile të Qarkut Tiranë, mbi marrjen e masave parandaluese dhe mbrojtëse, për përballimin e situatave emergjente në periudhën Dimër – […]
February 2, 2022

Analiza vjetore e punës së Drejtorisë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Tiranë

  Prefekti i Qarkut Tirane, z. Afrim Qëndro mori pjesë në analizën vjetore të punës së Drejtorisë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Tiranë.Rezultatet e arritura për […]
February 1, 2022

Takim konsultues në lidhje me sfidat që na presin dhe përgatitjet për sezonin turistik 2022

  Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro së bashku me Ministren e Turizmit dhe Mjedist znj. Mirela Kumbaro dhe Kryetaren e Bashkisë Durrës znj. Emiriana […]