December 4, 2018

Sot më datë 04.12.2018, ora 13.00, u zhvillua seanca e fundit e mbledhjes së Këshillit të Basenit Ujor Ishëm-Erzen

Sot më datë 04.12.2018 ora 13.00 u zhvillua seanca e fundit e mbledhjes së Këshillit të Basenit Ujor Ishëm-Erzen me rendin e ditës me tematikë mbi […]
November 29, 2018

Prefektja e Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, vizitoi disa nga familjet e dëshmorëve

Në ditën e nderimit të dëshmorëve të Luftës Nacional – Clirimtare, Prefektja e Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, vizitoi disa nga familjet e dëshmorëve
November 29, 2018

Me rastin e ditës së clirimit të Shqipërisë u bën homazhe në nderim të të rënëve

Më datë 29  Nëntor  2018  me rastin e ditës së clirimit të Shqipërisë, me pjesmarrjen e Kryeministrit të Shqipërisë z. Edi Rama, Presidentit z. Ilir Meta  […]
November 27, 2018

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, organizoi një takim me drejtues të institucioneve të vetëqeverisjes vendore, degëve territoriale në Qarkun e Tiranës dhe përfaqësues të Drejtorisë së Arkivës Shtetërore Vendore

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, organizoi një takim me drejtues të institucioneve të vetëqeverisjes vendore, degëve territoriale në Qarkun e Tiranës dhe përfaqësues të Drejtorisë […]