May 25, 2021

Takim për transportin e invalidëve të punës nën drejtimin e Z. Mersin Murataj, Prefekt i Qarkut Tiranë

Ditën e sotme, datë 19 Maj në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u mblodh Komisioni i Mbrojtjes Civile të Qarkut Tiranë me objekt […]
May 25, 2021

Prefekti i Qarkut Tiranë z. Mersin Murataj, në cilësinë e kryetarit zhvilloi takimin e parë të Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit në Golem, Kavajë

    Ditën e hënë, datë 17 Maj 2021, Prefekti i Qarkut Tiranë z. Mersin Murataj, në cilësinë e kryetarit zhvilloi takimin e parë të Komitetit […]
April 20, 2021

Prefekti i Qarkut Tiranë, Z.Mersin Murataj, organizoi sot takimin e radhës me strukturat e Bashkisë Kamëz.

  Prefekti i Qarkut Tiranë, Z.Mersin Murataj, në cilësinë e Kryetarit të Komisionit të Planifikimit, Përballimit të Emergjencave Civile të Qarkut, organizoi sot takimin e radhës […]
April 20, 2021

Më datë 15.04.2021, Prefekti i Qarkut Tiranë Z.Mersin Murataj zhvilloi takimin vijues me strukturat e Bashkisë Vorë dhe Shërbimit Zjarrfikës Tiranë.

  Më datë 15.04.2021, Prefekti i Qarkut Tiranë Z.Mersin Murataj, në cilësinë e Kryetarit të Komisionit të Planifikimit, Përballimit të Emergjencave Civile të Qarkut, zhvilloi takimin […]