June 27, 2018

Sot u zhvillua mbledhja e Komisionit të Emergjencave Civile të Qarkut Tiranë për një problematikë të rënduar në një pallat 8 katësh në të cilin janë përmbytur 2 kate nëntoke

Sot më datë 27.06.2018 u zhvillua mbledhja e Komisionit të Emergjencave Civile të Qarkut Tiranë për një problematikë të rënduar në një pallat 8 katësh të […]
June 27, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari, mori pjesë në mbledhjen e zgjeruar e Task Forcës Qëndrore

Më datë 27.06.2018 Prefekti Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari, mori pjesë në mbledhjen e zgjeruar e Task Forcës Qëndrore me urdhër të Kryeministrit nr.228 datë 01.12.2017. Kjo […]
June 25, 2018

Sot u zhvillua takimi sensibilizues për masat kundra zjarrit për minimizimin e dëmeve nga zjarret

  Sot më datë 25.06.2018 u zhvillua takimi sensibilizues për masat kundra zjarrit, me pjesëmarrjen; Erind Bejko Drejtor i Drejtorisë së Emergjencave Civile i Bashkisë Tiranë […]
June 25, 2018

Me iniciativë të Ministrisë së Turizimit dhe Mjedisit, pranë Hotel “Sandy Beach” në Kavajë, u organizua takimi i katërt i Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit

Me iniciativë të Ministrisë së Turizimit dhe Mjedisit, sot në datë 25.06.2018, pranë Hotel “Sandy Beach” në Kavajë, u organizua takimi i katërt i Komitetit Rajonal […]