April 18, 2018

Në kuadër të aksionit “Pastrojmë Tokën që Duam”, në Qarkun e Tiranës ka startuar puna në 5 segmente

Datë 18.04.2018, ora 9:00, në kuadër të aksionit “Pastrojmë Tokën që Duam”, në Qarkun e Tiranës ka startuar puna në 5 segmente lumore të cilat vijojnë […]
April 17, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Z.Gramoz Sako Gjeneral i Gardës së Republikës.

Më datë 17.04.2018 Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Z.Gramoz Sako Gjeneral i Gardës së Republikës. U diskutua për ruajtjen e sigurisë së Qarkut Tiranë dhe […]
April 16, 2018

Më datë 16.04.2018, ora 09:00 Institucioni Prefektit të Qarkut Tiranë ka nisur aksionin në kuadër të nismës “Pastrojmë tokën që duam”

Më datë 16.04.2018, ora 09:00 Institucioni Prefektit të Qarkut Tiranë ka nisur aksionin në kuadër të nismës “Pastrojmë tokën që duam”. Sipas planit të veprimit për […]
April 10, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi një takim konsultativ me ekspert të kompanisë OneSud Italiane.

Sot më datë 10.04.2018 Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi një takim konsultativ me ekspert të kompanisë OneSud italiane, qendër për arkivim dhe shërbime dokumentale për mundësimin e […]