October 3, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë në prezencë të sekretarit të përgjithshëm dhe përgjegjëses të sektorit juridik priti në takim nënkryetarin e Bashkisë Kavajë si dhe sekretarin e këshillit bashkiak

Sot, më datë 03.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari në prezencë të sekretarit të përgjithshëm Z. Emil Konomi dhe përgjegjëses të sektorit juridik Znj. […]
October 2, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhje me stafin e Institucionit të Prefektit, për të bërë një analizë të situatës post-termet për dëmet e shkaktuara nga termeti i datës 21.09.2019

Sot, më datë 02.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari zhvilloi mbledhje me stafin e Institucionit të Prefektit, për të bërë një analizë të situatës […]
September 30, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë sëbashku me Zevendës Ministrin e Brendshëm pritën në takim Ministrin e Brendshëm të Kosovës

Sot, më datë 30.09.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari sëbashku me Zevendës Ministrin e Brendshëm Z.Juljan Hodaj pritën në takim Ministrin e Brendshëm të […]
September 30, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin e organizuar nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Sot, më datë 30.09.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në takimin e organizuar në ambjentet e Hotel Xheko Imperial nga Ministria e […]