January 3, 2018

Takim i Prefektes Znj. Suzana Jahollari me përfaqësues nga Shoqata Kombëtare e Ushtarëve në Rezervë të Shqipërisë, me president të shoqatës Kolonel (R) Thoma Konduri.

U diskutuan problemet  e bashkëpunimit në të ardhmen  me Institucionin e Prefektit të Qarkut për situatat e emergjences civile.
January 3, 2018

Në vëmendjen tonë fëmijët jetim të “Zyber Hallullit”

Me rastin e festave të fundvitit Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, shpërndau 34 pako ndihma me veshëmbathje, lëngje frutash dhe lodra, për  fëmijët e shtëpisë […]
December 26, 2017

Prefektja e Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari Shpërndan Ndihma për Fëmijët me Aftësi të Kufizuara

Në datën 25.12.2017 ora 10.30 Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, në ambientet e shkollës 9- vjeçare “Avni Rustemi” ka shpërndarë 160 pako me ndihma ushqimore me […]
December 25, 2017

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë Shpërndan Ndihma për familjet e përmbytura në fshatin Breg-Shkozë.

Në datën 21.12.2017, përfaqësuesit e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, kanë vazhduar të shpërndajnë pako me ndihma ushqimore për familjet e prekura nga përmbytjet në […]