November 15, 2018

Sot, më datë ‪15.11.2018, u zhvillua takim me të gjithë përfaqësuesit e pushtetit vendor dhe strukturave shtetërore që veprojnë në qarkun e Tiranës

Masa parandaluese në gjithë territorin e Prefekturës së Qarkut Tiranë, për tu paraprirë situatave të përmbytjeve të muajve të pritshëm të shirave. Mbikqyrje dhe ndërhyrje në […]
November 12, 2018

U zhvillua ceremonia e inagurimit të monumentit të “Shën Gjon Pali II”

Me rastin e 100 Vjetorit të Rifitimit të Pavarësisë së Polonisë, 40 vjetorit të Pontifikatit të Papës Gjon Palit II dhe 25 vjetorit të vizitës apostolike […]
November 12, 2018

U zhvillua takimi i 12 Prefektëve të Qarqeve në Gjirokastër e Përmet

Takim i 12 Prefektëve të Qarqeve në Gjirokastër e Përmet. Një takim ku u shkëmbyen eksperiencat, praktikat e mira, u nda informacion në të mirë të […]
November 8, 2018

Sot më datë 08.11.2018 u zhvillua mbledhja me tematikë “Problematikat e ndihmës ekonomike”

Sot më datë 08.11.2018 u zhvillua mbledhja me tematikë “Problematikat e ndihmës ekonomike” ku morën pjesë përfaqësues nga të gjitha Bashkitë e Qarkut Tiranë, sekretarët e […]