March 13, 2018

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me UNIONIN e biznesit të zonës industriale

Sot më datë 13/03/2018 Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me UNIONIN e biznesit të zonës industriale. Të përfaqësuar Nga kryetari z.Arti Elezaj Dhe […]
March 13, 2018

Institucioni i Perfektit të Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e Task Forcës Vendore

Sot me datë 12/03/2018 Institucioni i Perfektit të Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e Task Forcës Vendore. Në bazë të Urdhërit Nr.51, datë 13/04/2017 i Kryeministrit, për […]
March 13, 2018

Zhvillohet takimi mes Prefektes znj.Jahollari dhe Ambasadorit të Turqisë në Shqipëri z.Murat Ahmet Yörük

Sot me datë 12/03/2018 në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi mes Prefektes znj.Jahollari dhe Ambasadorit të Turqisë në Shqipëri z.Murat Ahmet Yörük. […]
March 12, 2018

Problematikat e krijuara nga reshjet e shiut e debores ne dy hidrocentralet Murdhar 1 e Murdhar 2 ne Pellumbas e Ibe.

Nisur nga problematikat e krijuara nga reshjet e shiut e debores u verifikua ne vend situata e dy hidrocentraleve Murdhar 1 e Murdhar 2 ne Pellumbas […]