December 28, 2021

Në konferencën e organizuar nga Shoqata Profesionistët e Lirë për Shqipërinë

    Sot prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro, mori pjesë ne konferencën e organizuar nga Shoqata Profesionistët e Lirë për Shqipërinë. Një konferencë me […]
December 24, 2021

Mbledhja e Këshillit Bashkiak Kavajë, Buxheti 2022

  Prefekti i Qarkut Tiranë, Z. Afrim Qendro, në kuadër të reflektimit të konkluzioneve të seancave dëgjimore dhe konsultative, me qëllim miratimin e projekt-buxhetit për vitin […]
December 23, 2021

Adresa ime

    Në kuadër të fushatës për vetëdeklarimin e adresave që ka ndërmarrë Ministria e Brendshme me projektin “Bashki të Forta”, Prefekti i Qarkut Tiranë Z. […]
December 10, 2021

Mbledhja e Këshillit të Basenit Ujor Erzen

    Sot më 10 Dhjetor, në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, Prefekti I Qarkut Tiranë, Z. Afrim Qëndro, në cilësinë e Kryetarit […]