September 22, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë rimblodhi Komisionin e planifikimit dhe përballimit të emergjencave civile në Qark

Sot, më datë 22.09.2019,  Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, rimblodhi Komisionin e planifikimit dhe përballimit të emergjencave civile në Qark , për të zbatuar […]
September 21, 2019

Prefektja e Qarkut Tiranë sëbashku me Ministren e Shtetit për Parlamentin dhe Administratorin e zonës Farkë inspektuan nga afër banesat e dëmtuara ne njesine administrative Farke.

Në zbatim të urdhrit të Kryeministrit dhe detyrave emergjente që kanë lindur nga situata e krijuar prej termetit të rënë në datën 21.09.2019, Prefektja e Qarkut […]
September 18, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e pare pas konstituimit të këshillave të rinj Bashkiakë pas zgjedhjeve të 30 Qershorit 2019.

Sot, më datë 18.09.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi mbledhjen e pare pas konstituimit të këshillave të rinj Bashkiakë pas zgjedhjeve të 30 […]
September 17, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mbajti mbledhjen e organit Këshillues të Prefektit nëzbatim të Nenit 23 të Ligjit 107/2016 “Për Prefektin e Qarkut”

Sot, më datë 17.09.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mbajti mbledhjen e organit Këshillues të Prefektit nëzbatim të Nenit 23 të Ligjit 107/2016 “Për […]