May 23, 2019

Në datë 23.05.2019, nën drejtimin e Nënprefektit për Bashkitë Rrogozhinë, Kavajë dhe Vorë, u organizua një takim në Kavajë, me përfaqësues nga Komisariati i Policisë Kavajë, inspektorë të rendit dhe Zyrës Arsimore Kavajë

Në datë 23.05.2019, nën drejtimin e Nënprefektit për Bashkitë Rrogozhinë, Kavajë dhe Vorë, u organizua një takim në Kavajë, me përfaqësues nga Komisariati i Policisë Kavajë, […]
May 23, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Panairin e Punës “Open Day”, organizuar nga Universiteti Europian i Tiranës (UET)

Sot, më datë 23.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Panairin e Punës “Open Day”, organizuar nga Universiteti Europian i Tiranës (UET). […]
May 21, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Kryetarin e Shoqatës Kombëtare të Ushtarakëve në Rezervë

Sot, më datë 21.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Kryetarin e Shoqatës Kombëtare të Ushtarakëve në Rezervë, Kolonel (R) Thoma Konduri, […]
May 19, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në festimet e organizuara me rastin e 60 vjetorit të Kryegjyshit Botëror të Bektashinjve

Më datë 19.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari mori pjesë në festimet e organizuara me rastin e 60 vjetorit të Kryegjyshit Botëror të Bektashinjve, […]