July 6, 2020

Istitucioni I Prefektit të Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin e organizuar në Bashkinë Kavajë nga Ministri i Turizmit dhe Mjedisit z.Blendi Klosi për masat e marra për sezonin turistik veror nga pushteti vendor dhe strukturat e tjera vendore.

 
July 1, 2020

Sot më datë 01.07.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj.Suzana Jahollari zhvilloi një diskutim me Drejtorin e Përgjithshëm të Fondit Shqiptar të Zhvillimit, Z. Dritan Agolli.

  Sot më datë 01.07.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj.Suzana Jahollari zhvilloi një diskutim me Drejtorin e Përgjithshëm të Fondit Shqiptar të Zhvillimit, Z. Dritan Agolli, […]
July 1, 2020

Sot më datë 30.06.2020 u zhvillua takimi i Task-Forcës Vendore në nivel Qarku, për analizën 6-mujore të punës së kryer, në lidhje me parandalimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike.

  Sot më datë 30.06.2020 u zhvillua takimi i Task-Forcës Vendore në nivel Qarku,  për analizën 6-mujore të punës së kryer, në lidhje me parandalimin dhe […]
June 27, 2020

Sot, më datë 26.06.2020, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë koordinoi punën me Bashkinë Kavajë për pastrimin e vijës bregdetare.

  Sot, më datë 26.06.2020, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë koordinoi punën me Bashkinë Kavajë për pastrimin e vijës bregdetare. Ky aksion u realizua në […]