May 10, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në homazhet si dhe në ceremoninë shtetërore të lamtumirës për nder të Nëntetares, Zarife Hasanaj

Sot më datë 10.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjese në homazhe si dhe në ceremoninë shteterore të lamtumires për nder të Nëntetare […]
May 9, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e rradhës të Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – Erzen

Sot, më datë 09.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin e rradhës të Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – Erzen,me pjesmarrjen e përfaqësuesve […]
May 9, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në mbledhjen e organizuar nga Ministri i Brendshëm, z. Sandër Lleshaj

Sot, më datë 09.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në mbledhjen e organizuar nga Ministri i Brendshëm, z. Sandër Lleshaj, ku morën […]
May 8, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e parë të Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit për vitin 2019

Sot, më datë 08.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin e parë të Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit për vitin 2019.Të pranishëm […]