February 4, 2018

Takimi i grupit vendor te punes per nderhyrjet dhe shfrytezimin e shtreterve te lumenjve.

U zhvillua takimi i grupit vendor te punes per nderhyrjet dhe shfrytezimin e shtreterve te lumenjve per analizen e mbylljes se fazes se pare te planifikimit, […]
February 2, 2018

Zhvillohet takimi me Ministrin e Turizmit dhe Mjedisit Z. Blendi Klosi

  Në ambientet e Institucioni të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua takimi me Ministrin e Turizmit dhe Mjedisit, Z. Blendi Klosi dhe anëtarëve të  Komitetit […]
January 30, 2018

Takim me Sekretariatin Teknik të Këshillit Kombëtar të Ujit.

Në këtë takim u diskutua për forcimin e rolit të Këshillit të Basenit Ishëm Erzen, në menaxhimin e integruar të burimeve ujore. Të pranishëm në këtë […]
January 30, 2018

Në datën 25.01.2018 u zhvillua mledhja me drejtues të STKKU

Në datën 25.01.2018 u zhvillua mledhja me drejtues të STKKU në ambientet e kësaj të fundit me grupin e punës të përbërë nga Prefekti i Qarkut […]