April 5, 2022

Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim Qëndro prezantoi sot kryetarin e rizgjedhur të Bashkisë Rrogozhinë z.Edison Memolla

      Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim Qëndro prezantoi sot kryetarin e rizgjedhur të Bashkisë Rrogozhinë z.Edison Memolla i cili vazhdon ushtrimin e mandatit […]
March 30, 2022

Takim mbi masat emergjente për situatën e zjarreve në Qarku Tiranë

    Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro, organizoi një takim me Drejtorin dhe nëndrejtorin e Policisë Vendore Tiranë, drejtorin e Shërbimit Zjarrfikës të Bashkisë […]
March 29, 2022

Takim me Komitetit të Menaxhimit të Zonës së Mbrojtur Mjedisore Parku Kombëtar Divjake – Karavasta

  Sot më datë 29.03.2022, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë kryesuar nga Nënprefekti z. Bashkim Haxhiu, mori pjesë në takimit e Komitetit të Menaxhimit të […]
March 29, 2022

Prefekti i Qarkut Tiranë i dorëzon Ambasadorit të Ukrainës në Tiranë, z. Volodymyr Shkurov disa ndihma.

  Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro, së bashku me Kryetarin e Këshillit të Qarkut, z. Aldrin Dalipi i dorëzuan Ambasadorit të Ukrainës në Tiranë, […]