March 12, 2018

Ne diten e 8 Marsit grate dhe vajzat punonjese te Prefektures Tirane

March 8, 2018

Mblidhet Tryeza Teknike

Në datë 01.03.2018 në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë u mbajt takimi me anëtarët e Tryezës Teknike, Zyrës së Koordinatorit Kombëtar, Kundër Trafikimit të Personave […]
March 7, 2018

Zhvillohet 20 vjetori i rënies për liri të themeluesit të ushtrisë clirimtare të Kosovës Adem Jashari

Sot me datë 07/03/2018 u zhvillua 20 vjetori i rënies për liri të themeluesit të ushtrisë clirimtare të Kosovës Adem Jashari. Morën pjesë Prefekti Qarkut Tiranë, […]
March 7, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Jahollari u takua me Prefektin e Romës – Znj. Paola Basilone

Me datë 01.03.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Jahollari u takua me Prefektin e Romës – Znj. Paola Basilone, një grua me një karrierë të pasur në […]