July 24, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Drejtorin e Protokollit të Bashkisë Tiranë, z. Valter Gjoni

Sot, më datë 24.07.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari priti në takim Drejtorin e Protokollit të Bashkisë Tiranë, Z. Valter Gjoni. Në këtë takim […]
July 23, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e rradhës rreth masave që do të merren në lidhje me situatën e një masivi shkëmbor në Njësinë Administrative Kërrabë

Sot, më datë 23.07.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtorin e Përgjithshëm të Njësive Administrative dhe Emergjencave Civile, Z. Erindi […]
July 23, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Drejtorin e Përgjithshëm të Njësive Administrative dhe Emergjencave Civile në Bashkinë Tiranë, z. Erind Bejko

Sot, më datë 23.07.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Drejtorin e Përgjithshëm të Njësive Administrative dhe Emergjencave Civile, në Bashkinë Tiranë, […]
July 23, 2019

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin që u organizua në ambjentet e Hotel “Xheko Imperial” në kuadër të programit “Për sistemin e Komandimit të incidentit/Qendrat Operacionale të Emergjencave”

Sot, më datë 23.07.2019, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, me perfaqësues Klajdi Nikolla, shef i Emergjencave Civile, Agim Alimadhi dhe Fatos Veliu specialistë të sektorit […]