April 26, 2022

Në kuadrin e marrjes së masave paraprake për menaxhimin e situatave të zjarreve

    Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro mori pjesë në takimin e organizuar me drejtuesit kryesorë të Shërbimit të Mbrojtjes nga Zjarri dhe Shpëtimit të […]
April 22, 2022

Plani Kombëtar i Pastrimit

      Institucioni i Prefektit Qarkut Tiranë dhe Bashkia Kamëz ishin pjesë e aksionit te pastrimit në një zonë përgjatë bregut të lumit në Paskuqan. […]
April 20, 2022

Takim me operatorët turistikë

        Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro së bashku me Ministren e Turizmit dhe Mjedisit, Znj. Mirela Kumbaro dhe kryebashkiakët e Durrësit e […]
April 20, 2022

Plani Kombëtar i Pastrimit

      Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro së bashku me Kryetarin z.Blerim Shera gjithashtu me stafin e Bashkisë Vore dhe administrata e prefekturës […]