March 4, 2019

Në vijim të fushatës kombëtare “Krijo oksigjenin tënd”, aksioni i ditës së sotme u përqëndrua në Allgjat, Njësia Administrative Vaqarr, Bashkia Tiranë

Në vijim të fushatës kombëtare “Krijo oksigjenin tënd”, aksioni i ditës së sotme u përqëndrua në Allgjat, Njësia Administrative Vaqarr, Bashkia Tiranë. Prezent në këtë aktivitet […]
February 28, 2019

Sot, më datë 28.02.2019, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Konsullin e Përgjithshëm të Kosovës, z. Halim Krasniqi

Sot, më datë 28.02.2019, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Konsullin e Përgjithshëm të Kosovës, z. Halim Krasniqi. U diskutua në lidhje […]
February 27, 2019

Vazhdon inspektimi me grupin e monitorimit të digave e rezervuarëve në Qarkun Tiranë

Vazhdon inspektimi me grupin e monitorimit të digave e rezervuarëve në Qarkun Tiranë. Më datë 27.02.2019 Prefektja e Qarkut, znj. Jahollari, inspektoi bashkë me grupin e […]
February 22, 2019

Sot, më datë 22.02.2019, u zhvillua diskutimi lidhur me realizimin e detyrës për plotësimin e të gjithë rubrikave për evidentimin e adresave të pasakta në Regjistrin Kombëtar të Gjendjes Civile

Sot, më datë 22.02.2019, u zhvillua diskutimi përfundimtar me grupin e punës me njësitë administrative dhe gjendjet civile të Qarkut Tiranë për realizimin e detyrës për […]