January 7, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me Drejtoreshën e Shoqatës për Autonomi Vendore

Prefekti i Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtoreshën e Shoqatës për Autonomi Vendore znj.Adelina Farrici në lidhje me hartimin e një pyetësori […]
January 7, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë , zhvilloi një takim me Drejtorin e Agjencisë Rajonale të Ekstencionit Bujqësor , Drejtorin Rajonal te Agjencisë së Shërbimit Veterinar dhe të Mbrojtjes së Bimëve , si dhe Drejtorin e AKU – Drejtoria Rajonale.

Sot, më datë 07.01.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtorin e Agjencisë Rajonale të Ekstencionit Bujqësor z.Veis Selami, Drejtorin Rajonal […]
January 6, 2020

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi analizën vjetore të punës së institucionit ku u prezantua puna e bërë gjatë vitit 2019

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë me në krye prefekten Znj.Suzana Jahollari zhvilloi  analizën vjetore të punës së institucionit ku u prezantua puna e bërë gjatë […]
December 28, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e sektorit të Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë ku u bë raportimi i punëve të bëra gjatë këtij viti.

Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen e sektorit të Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë ku u bë raportimi i punëve të […]