May 17, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim 12 Prefektët e Qarqeve të Republikës së Shqipërisë

Sot, më datë 17.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim 12 Prefektët e Qarqeve të Republikës së Shqipërisë në kuadër të shkëmbimit […]
May 16, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në homazhet si dhe në ceremoninë shtetërore të lamtumirës për nder të Majorit Klodian Tanushi

Sot, më datë 16.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në homazhet si dhe në ceremoninë shtetërore të lamtumirës për nder të Majorit […]
May 15, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Administratorin e Njësisë Administrative Farkë, z. Ardian Tufa

Sot më datë 15.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Administratorin e Njësisë Administrative Farkë, z. Ardian Tufa. Në këtë takim u […]
May 11, 2019

Mesazh ngushëllimi i Prefektes së Qarkut Tiranë, Zj. Jahollari

Mesazh ngushëllimi i Prefektes së Qarkut Tiranë, Zj. Jahollari: Lajmi tjetër i rëndë i humbjes së jetës në krye të detyrës të Major Klodian Tanushi, na […]