August 29, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim drejtorin rajonal të Drejtorisë së Ujitjes dhe Kullimit në Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Sot, më datë 29.08.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari priti në takim drejtorin rajonal të Drejtorisë së Ujitjes dhe Kullimit në Ministrinë e Bujqësisë […]
August 28, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi analizën 5 mujore të Drejtorisë së Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë

  Sot, më datë 28.09.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari zhvilloi analizën 5 mujore të Drejtorisë së Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të […]
August 22, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me inspektoret dhe Drejtorin Rajonal të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit

Sot, më datë 22.08.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një  takim me inspektoret dhe Drejtorin Rajonal të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit. Në këtë […]
August 20, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Kryetarin e Këshillit Bashkiak Kamëz dhe Sekretaren e Këshillit Bashkiak

Sot, më datë 20.08.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Kryetarin e Këshillit Bashkiak Kamëz, Z.Hysen Koldashi dhe Sekretaren e Këshillit Bashkiak […]