September 2, 2020

Sot më datë 02.09.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim Drejtorin e Shërbimit Informativ të Shtetit z. Helidon Bendo.

  Sot më datë 02.09.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim Drejtorin e Shërbimit Informativ të Shtetit z. Helidon Bendo. Ky takim u […]
September 2, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim pune me Drejtoreshën e Kabinetit të Kryetarit të Bashkisë Tiranë znj.Keti Luarasi.

  Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim pune me Drejtoreshën e Kabinetit të Kryetarit të Bashkisë Tiranë znj.Keti Luarasi. Ky takim u realizua […]
September 2, 2020

Sot më datë 01.09.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim zevëndësministren e Turizmit dhe Mjedisit znj.Ornela Çuçi.

  Sot më datë 01.09.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim zevëndësministren e Turizmit dhe Mjedisit znj.Ornela Çuçi. Në këtë takim u diskutua […]
August 25, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi takimin e radhës të Task Forcës vendore anti COVID-19

  Në zbatim të detyrave për monitorim të masave anti COVID-19, sot më datë 25.08.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi takimin e radhës të […]