September 17, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mbajti mbledhjen e organit Këshillues të Prefektit nëzbatim të Nenit 23 të Ligjit 107/2016 “Për Prefektin e Qarkut”

Sot, më datë 17.09.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mbajti mbledhjen e organit Këshillues të Prefektit nëzbatim të Nenit 23 të Ligjit 107/2016 “Për […]
September 16, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremoninë në nderim te 77 vjetorit të Konferencës së Pezës, të organizuar në Pezë.

Sot, më datë 16.09.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari mori pjesë në ceremoninë  në nderim te 77 vjetorit të Konferencës së Pezës,  të organizuar […]
September 13, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë organizoi takimin e përvitshëm në lidhje me mbarëvajtjen e procesit arsimor me institucionet qëndrore në nivel vendor dhe organet e qeverisjes vendore përgjegjëse.

          Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2019-2020, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, organizoi takimin e përvitshëm […]
September 12, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti ne takimin e radhës qytetarë të Qarkut

Sot, më datë 12.09.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti ne takimin e radhës  qytetarë të Qarkut, të cilët shprehen shqetësimet e tyre lidhur […]