February 18, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin e organizuar nga Ministri i Financave dhe Ekonomisë lidhur me nje nga prioritetet kryesore të qeverisë që duke filluar nga 1 janari i vitit 2020, shërbimet për qytetarët të jenë online.

Ditën e martë, më datë 18.02.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë, znj.Suzana Jahollari mori pjesë në takimin e organizuar nga Ministri i Financave dhe Ekonomisë, znj. Anila […]
February 17, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjese në takimin konsultues për diskutimin e vlerësimit të sistemit kombëtar të Zonave të Mbrojtura

  Është zhvilluar ditën e sotme në ambientet e Hotel Tirana International, takimi konsultues për diskutimin e vlerësimit të sistemit kombëtar të Zonave të Mbrojtura i […]
February 14, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjese në ceremoninë ku iu akordua titulli “Nderi i Qarkut Tiranë” nga kryetari i Këshilli i Qarkut Tiranë.

Sot, më datë 14.02.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari mori pjese në ceremoninë ku iu akordua titulli “Nderi i Qarkut Tiranë” nga kryetari i Këshilli […]
February 12, 2020

Sektori i Emergjencave civile në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë morën pjesë në seminarin me temë “ KATASTROFAT NUK NJOHIN KUFIJ”.

Sektori i Emergjencave civile në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë morën pjesë në seminarin me temë “ KATASTROFAT NUK NJOHIN KUFIJ” në datat 11 dhe […]