November 17, 2017

Tirana feston 73-vjetorin e çlirimit

Me rastin e 73-vjetorit të Çlirimit nga pushtuesit nazifashistë, Prefektja Suzana Jahollari, kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj, kryetari i Qarkut dhe Këshillit bashkiak, Aldrin […]
October 19, 2017

Takim sensibilizues mbi Antitrafikimin e Qënieve Njerëzore

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Antitrafikimit të Qënieve Njerëzore, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë në bashkëpunim me Shoqatën “Të Ndryshëm & Të Barabartë”, me […]
September 16, 2017

Fjalimi i Prefektit të Qarkut të Tiranës, z. Admir Abrija në 75 Vjetorin e Konferencës së Pezës

“I nderuar Zoti President, E nderuar Zonja Nënkryetare e Kuvendit, Të nderuar Zëvendësministra, Deputetë, Përfaqësues të institucioneve shtetërore dhe politike, Të dashur përfaqësues të familjeve të […]
September 8, 2017

Takim me fokus, mbi Vitin e Ri Shkollor 2017-2018

Prefekti i Qarkut të Tiranës z. Admir Abrija organizoi takim me drejtues të Pushtetit Vendor, të Policisë, të Drejtorive Arsimore, të OSSHEE-së, të Ujësjellsave, të Higjienës […]