March 25, 2022

Takimi i radhës i Komitetit Rajonal të Luftës Kundër Trafikimit të Qënieve Njerëzore

  Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro zhvilloi takimin e radhës të Komitetit Rajonal të Luftës Kundër Trafikimit të Qënieve Njerëzore, me përfaqësuesit e bashkive, kryetarin […]
March 25, 2022

Në Kryegjyshatën Botërore të Bektashinjve për të përcjell urimet më të mira për festën e Sulltan Novruzit

      Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qendro së bashku me kryebashkiakun e Tiranës, z.Erion Veliaj, kryetarin e Këshillit të Qarkut, z.Aldrin Dalipi dhe ambasadorin […]
March 25, 2022

Takim për të koordinuar punën me përgatitjen e hartave të përgjithshme të stacioneve të plazhit përgjatë vijës bregdetare

  Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro së bashku me Kryetarin e Bashkisë Kavajë z.Redjan Krali dhe Kryetarin e Bashkisë Rrogozhinë z. Edison Memolla zhvilluan […]
March 25, 2022

Mbledhja Keshillit te Besenit Ujor te Erzenit

    Sot ne mbledhjen e radhes se Keshillit te Besenit Ujor te Erzenit.