December 9, 2021

Gëzuar 8 Dhjetorin Ditën Kombëtare të rinisë

    Prefekti i Qarkut të Tiranës z.Afrim Qendro ishte sot pjesë e aktivitetit të organizuar nga Bashkia e Tiranës në kuadër të Ditës Kombëtare të […]
December 7, 2021

Takim koordinues me Forcat e Armatosura të Republikës së Shqipërisë

  Takim koordinues me Forcat e Armatosura të Republikës së Shqipërisë me qëllim bashkëpunimin reciprok të institucioneve përgjegjëse. Sot datë 07.12.2021, Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi […]
December 6, 2021

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi sot takimin e radhës me përfaqësues të institucioneve vendore të Bashkisë Kavajë dhe Rrogozhinë, ku ishte i pranishëm edhe deputeti i zonës, z.Etjen Xhafaj.

    Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi sot takimin e radhës me përfaqësues të institucioneve vendore të Bashkisë Kavajë dhe Rrogozhinë, ku ishte i pranishëm edhe […]
December 6, 2021

Sot në datë 02.12.2021, Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me Kryetarin e Bashkisë Vorë lidhur me një sërë problematikash që prekin disa fusha

  Sot në datë 02.12.2021, Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me Kryetarin e Bashkisë Vorë lidhur me një sërë problematikash që prekin disa fusha […]