February 9, 2022

Të dhurosh është të duash veten dhe të tjerët!

    Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro, punonjës të institucionit dhe së bashku me Drejtorin e GAT z. Abaz Hodo dhe administrata e GAT, […]
February 7, 2022

Në zbatimit të Planit të Veprimit kundër Kultivimit dhe Trafikimit të Kanabisit 2021-2022.

  Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro ,në cilësinë e Kryetarit mblodhi TASK-FORCËN VENDORE të Qarkut Tiranë në zbatimit të Planit të Veprimit kundër Kultivimit […]
February 7, 2022

Tirana Kryeqyteti Europian i Rinisë

    Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro mori pjesë në ceremoninë e hapjes së Tiranës si Kryeqyteti Europian i Rinisë. Një mirënjohje që i […]
February 7, 2022

4 Shkurt 1944 – 4 Shkurt 2022

    Sot Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro së bashku me Nënkryetarin e Bashkisë Tiranë z.Andi Seferi dhe Kryetarin e Këshillit të Qarkut Tiranë z.Aldrin […]