October 24, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim drejtoreshën e Agjensisë Kombëtare të Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit.

Sot, më datë 24.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari priti në takim drejtoreshën e Agjensisë Kombëtare të Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit. Në këtë takim u […]
October 23, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në organizimin e “Ditës së Vizitorëve të Shquar”

Më datë 23.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari mori pjesë në organizimin e “Ditës së Vizitorëve të Shquar”,  qe u organizua nga Ministria e Mbrojtjes […]
October 21, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremoninë e vlerësimit për Misionaren e Paqes Znj. Vasfije Krasniqi

Sot, më datë 21.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari mori pjesë në ceremoninë e vlerësimit për Misionaren e Paqes Znj. Vasfije Krasniqi e cila është […]
October 18, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim drejtorin e Sekretariatit Teknik të Tokave Z.Ramadan Kanani.

Sot, më datë 17.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim drejtorin e Sekretariatit Teknik të Tokave Z.Ramadan Kanani. Në këtë takim u […]