May 30, 2019

U organizua takimi i radhës në Kavajë në lidhje me intesifikimin e marrjes së masave në zbatim të planit të veprimit kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabisit 2017-2020

Më datë 30.05.2019, nën drejtimin e Nënprefektit të Qarkut Tiranë pwr Kavajwn, Rrogozhinwn dhe Vorwn,u organizua takimi i radhës në Kavajë, me përfaqësues nga Bashkia Kavajw […]
May 29, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë bëri një vizitë në Konsullatën e Përgjithshme të Kosovës

Sot, më datë 29.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, bëri një vizitë në Konsullatën e Përgjithshme të Kosovës ku u mirëprit nga Konsulli i […]
May 29, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Iftarin e organizuar nga Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë

Më datë 29.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Iftarin e organizuar nga Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë me […]
May 28, 2019

U verifikua situata e masivit shkëmbor në Krrabë dhe u përcaktuan masat që do të merren

Sot, më datë 28.05.2019, punonjës të sektorit të Emergjencave civile si dhe sektorit të Urbanistikës pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, në bashkëpunim me përfaqësues […]