March 25, 2022

Vëzhguan nga afër disa kantiere të investimeve që po bëhen në kuadër të rindërtimit

    Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qendro së bashku me kryebashkiakun e ri të Vorës, Blerim Shera, vëzhguan sot nga afër edhe disa kantiere […]
March 25, 2022

Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim Qëndro prezantoi sot kryetarin e sapozgjedhur të Bashkisë Vorë z.Blerim Shera

    Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim Qëndro prezantoi sot kryetarin e sapozgjedhur të Bashkisë Vorë z.Blerim Shera i cili nisi zyrtarisht ushtrimin e mandatit […]
March 25, 2022

Takimi i radhës i Komitetit Rajonal të Luftës Kundër Trafikimit të Qënieve Njerëzore

  Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro zhvilloi takimin e radhës të Komitetit Rajonal të Luftës Kundër Trafikimit të Qënieve Njerëzore, me përfaqësuesit e bashkive, kryetarin […]
March 25, 2022

Në Kryegjyshatën Botërore të Bektashinjve për të përcjell urimet më të mira për festën e Sulltan Novruzit

      Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qendro së bashku me kryebashkiakun e Tiranës, z.Erion Veliaj, kryetarin e Këshillit të Qarkut, z.Aldrin Dalipi dhe ambasadorin […]