January 17, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen për zbatimin e Vendimit të Këshillit të Ministrave nr.1108, datë 30.12.2015,, “Për transferimin nga Ministria e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave te bashkitë të infrastrukturës së ujitjes dhe kullimit, të personelit dhe aseteve të luajtshme dhe të paluajtshme të bordeve rajonale të kullimit”.

Sot, më datë 17.01.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen për zbatimin e Vendimit të Këshillit të Ministrave nr.1108, datë 30.12.2015, “Për transferimin nga […]
January 16, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në ambjentet e institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë Hirësinë e tij, Kryegjyshin Botëror të Bektashinjve Haxhi Dede Edmond Brahimaj.

Sot, më datë 16.01.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë  znj.Suzana Jahollari priti në ambjentet e institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë Hirësinë e tij, Kryegjyshin Botëror të […]
January 15, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim pune me kryetarin e Bashkisë Kamëz në lidhje me ecurinë e punës për menaxhimin e situatës pas tërmetit të datës 26.11.2019.

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari  zhvilloi një takim pune me kryetarin e Bashkisë Kamëz z.Rakip Suli në lidhje me ecurinë e punës për menaxhimin e […]
January 15, 2020

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin e Komitetit Drejtues për fuqizimin e funksionimit të Mekanizimit të Koordinuar të Referimit.

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin e Komitetit Drejtues për fuqizimin e funksionimit të Mekanizimit të  Koordinuar të Referimit (MKR) të rasteve […]