March 15, 2019

Sot më datë 15.03.2019, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtorin e Komanduar të Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë, z. Dhimitraq Ziu

Sot më datë 15.03.2019, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtorin e Komanduar të Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë,  z. Dhimitraq Ziu. […]
March 13, 2019

Sot, më 13 mars 2019, pranë ambientit të Universitetit Bujqësor të Tiranës, u organizua një takim midis Prefektit të Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari dhe rektorit të UBT-së Prof.Dr. Bahri Musabelliu

Sot, më 13 mars 2019, pranë ambientit të Universitetit Bujqësor të Tiranës, u organizua një takim midis Prefekti të Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari dhe rektorit […]
March 12, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Jahollari, zhvilloi takimin e fazës përmbyllëse të proçesit të zbatimit të VKM numër 1108

Sot, më datë 12.03.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Jahollari, zhvilloi takimin e fazës përmbyllëse të proçesit të zbatimit të VKM numër 1108, datë 30.12.2015 “Për […]
March 11, 2019

Më datë 11.03.2019, Prefektja e Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, priti në takim një ekip të kryesuar nga Rektori i Universitetit Bujqësor të Tiranës, z. Bahri Musabelliu

Më datë 11.03.2019, Prefektja e Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, priti në takim një ekip të kryesuar nga Rektori i Universitetit Bujqësor të Tiranës, z. Bahri Musabelliu. […]