December 14, 2017

Takim me përfaqesuesit e Ambasadës Turke në Shqipëri, për ndarjen e ndihmave në zonat e prekura nga përmbytja.

Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari, në bashkëpunim me Forcat e Armatosura të Shqipërisë dhe me mbështetjen e Ambasadës Turke me ndihma ushqimore, ka zhvilluar një […]
December 14, 2017

Shpërndarja e ndihmave të dhuruara nga Policia Vendore Tiranë në zonat e prekura në Bashkinë Vorë

    Në bashkëpunim me Pushtetin vendore, vijon takimet dhe ndarjen e ndihmave të dhuruara nga Policia Vendore Tiranë, për familjet e prekura nga rreshjet e […]
December 14, 2017

Shpërndarja e ndihmave të dhuruara nga Policia Vendore Tiranë në zonat e prekura në Bashkinë Kamëz

Në Bashkinë Kamëz, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj.Suzana Jahollari, në bashkëpunim me pushtetin vendor, vijon takimet për planin e investimeve për parandalim dhe ndarjen e ndihmave […]
December 11, 2017

U zhvillua mbledhja e Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – Erzen.

Sot në datën 07.12.2017 në orën 13:00 u zhvillua në sallën e mbledhjeve të Prefekturës së Qarkut Tiranë, mbledhja e Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – […]