December 19, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e radhës me Sektorin e Monitorimit të Kompetencave Vendore dhe Funksioneve të Deleguara.

    Në vijim të raportimeve në lidhje me analizimin e punës së bërë nga sektorët e institucionit gjatë vitit 2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. […]
December 18, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë , e shoqëruar nga stafi i Sektorit të Emergjencave Civile të Prefekturës, bëri një ispektim për familjet e dëmtuara nga tërmeti në Njësitë Administrative Vaqarr dhe Pezë.

Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari, e shoqëruar nga stafi i Sektorit të Emergjencave Civile të Prefekturës, bëri një ispektim për familjet e dëmtuara nga […]
December 18, 2019

Institucioni i Prefektit vijon analizimin vjetor të punës nga sektoret e institucionit.

Në kuadër të mbylljes së këtij viti dhe ardhjes së një viti tjetër plot sfida e angazhime të reja, institucioni i Prefektit vijon analizimin vjetor të […]
December 17, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi Analizën vjetore me sektorin e zhvillimit urban të institucionit të Prefektit.

Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari zhvilloi Analizën vjetore me sektorin e zhvillimit urban të institucionit të Prefektit. Secili nga specialistët prezantoi realizimet e detyrave për […]