July 31, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore, Znj. Gerta Lubonja

Sot, më datë 31.07.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari priti në takim Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore, Znj. Gerta […]
July 30, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi kostituimin e Këshillit të ri bashkiak si dhe Kryetarit të ri të Bashkisë Kavajë, Z. Redi Krali

Sot, më datë 30.07.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari në pamundësinë e sekretarit të Këshillit Bashkiak për të zhvilluar thirrjen e mbledhjes së parë […]
July 30, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi kostituimin e Këshillit të ri bashkiak si dhe Kryetarit të ri të Bashkisë Rrogozhinë, Z. Haxhi Memodha

Sot, më datë 30.07.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi kostituimin e Këshillit të ri bashkiak si dhe Kryetarit të ri të Bashkisë Rrogozhinë, […]
July 24, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim përfaqësuesin e firmës private të ndërtimit Salillari, z. Ermal Salillari

Pas konstatimit të problematikës së bllokimit të kanalit kullues që derdhej në zonën e bregdetit i cili ndodhet midis Hotel Grint dhe lokal Kelvin si dhe […]